organicKidz

0 produkter

  Produkt Antall Total

FAQ

Q. Hva er BPA? Er deres produkter fri for BPA?

A: Alle organicKidz™ produktene er fri for BPA. BPA (Bisphenol A) er et kjemikalie som er tilsatt i plast for å gjøre det sterkere. BPA har vært knyttet til en rekke helsemessige bekymringer. BPA kan være hormonforstyrrende, føre til enkelte typer kreft, ADD (Attention Deficit Disorder), og økt risiko for hjerteinfarkt.

organicKidz™ er ikke laget av kjemikalier – du kan være helt trygg at ingen kreftfremkallende stoffer kommer fra våre produkter.

Q: Er deres produkter fri for PVC, Ftalater, Nitrosaminer & Bly?

A: Alle organicKidz™ produkter er fri for BPA, PVC, Ftalater , Nitrosaminer, og Bly.

Q. Vil barnet mitt få en metallisk smak i munnen når man drikker fra organicKidz™ rustfritt stål flasker eller andre produkter hos dere?

A: Nei! organicKidz™ er laget av 304 18/8 rustfritt stål, og avgir ingen smak. Det som avgir metallisk smak er stål av lav kvalitet, og aluminium. Alt som ser ut som stål betyr ikke at det er rustfritt stål. Som forbruker så har du krav på å vite hva produktene er laget av.

Q: Er det andre fordeler av rustfritt stål som jeg bør være oppmerksom på?

A: Ja! 304 18/8 rustfritt stål, har en rekke fordeler i forhold til plast, glass og aluminium inkludert:

 • I motsetning til glass, vil rustfritt stål ikke knuse, og utsette barnet for potensielt farlige glasskår. Det er like trygt, bare et lettere materiale.
 • I motsetning til plast, vil ikke rustfritt stål lekke skadelige kjemikalier ved oppvarming. Det anbefales å ikke varme plast.
 • I motsetning til aluminium, vil ikke rustfritt stål ha ekstra lag for å beskytte barnet mot potensielt skadelige elementer – rustfritt stål lekker ikke skadelige stoffer, det er laget av naturlige elementer. Brukes på sykehus og restauranter over hele verden.
 • I motsetning til glass eller plastflasker, er rustfritt stål veldig vanskelig å ripe og hindrer dermed potensielle skadelige bakterier fra gjemme seg i barnets flaske
 • I motsetning til glass eller plast, er temperaturen på innsiden av hver rustfritt stål flaske i hovedsak den samme som temperaturen på utsiden av flasken – denne innebygde sikkerhetsfunksjonen lar deg alltid vite temperaturen på væsken slik at det ikke er for varmt for babyen. Dette er i våre Natural tåteflasker.

 

Q: Hvordan sterilisere jeg organicKidz™ flasker?

A: organicKidz™ flasker er naturlig bakterieresistente, og kan derfor fint vaskes forhånd! Når du skal sterilisere flaskene bruker du en sterilisator – ta vekk flaskene når de er avkjølt. På samme måte som alle andre flasker. Dette vil bidra til å opprettholde design. Du kan også helle kokende vann i flaskene hvis du ønsker, la det stå til det er avkjølt. Tåteflaskene skal ikke kokes – for å opprettholde designet. Flaskesmokkene kokes på vanlig måte.

Q: Kan organicKidz™ flasker vaskes i oppvaskmaskin?

A: Ja! organicKidz™ tåteflasker kan vaskes i oppvaskmaskin på øverste hylle. Vi anbefaler håndvask da dette vil øke levetiden av designene. Rustfritt stål er naturlig bakterieresistente, og kan derfor fint vaskes for hånd – uten kompliserte indre og ytre deler å ta av. Trenger ikke å kokes, da de er naturlig bakterieresistente ved rengjøring. Flaskesmokkene kokes på vanlig måte.

Q: Kan jeg sette flaskene i mikrobølgeovn?

A: Det anbefales ikke at du varmer noen babyflasker i mikrobølgeovn siden innholdet kan varmes ujevnt. Dette kan være farlig for barnet ditt. Plastflasker frigjør kjemikalier når det blir varmet opp.

Ved å varme flaske i vannbad, kjele, under varmt vann i springen eller ved hjelp av flaskevarmer, beholder du næringsinnholdet intakt og gir flasken en riktig temperatur for barnet. organicKidz™ tåteflaske vil varme opp raskere enn glass eller plast gjør.

Q: Hvordan varmer jeg mine organicKidz™ Natural flasker?

A: ved å varme flasken i vannbad, kjele, under varmt vann i springen eller ved hjelp av flaskevarmer, beholder du næringsinnholdet og gir flasken en riktig temperatur for barnet. organicKidz™ tåteflaske vil varme opp raskere enn glass eller plast gjør! Temperaturen på flasken gjenspeiler den faktiske temperaturen på innholdet i flasken – trygt for barnet!

Det anbefales ikke at du varmer noen babyflasker i mikrobølgeovn siden næringsstoffer kan gå tapt og innholdet kan varmes ujevnt. Dette kan være farlig for barnet ditt.

Q: Jeg er redd for at det rustfrie stålet blir for varmt for barnet mitt.

A: I motsetning til glass eller plast, matcher rustfritt stål straks temperaturen av innholdet i flasken. Dette betyr at bare ved å holde en organicKidz™ flaske vil du vite om væsken inni er for varmt for barnet ditt. Dette er en av de mange flotte sikkerhetsfunksjoner av rustfritt stål!

Rustfritt stål vil også kjøle ned raskt etter rengjøring eller sterilisering, noe som gjør den klar til bruk raskere.

Q: Hvordan vet jeg hvor mye væske som er i min rustfritt stål flaske?

A: Det er flere måter å måle hvor mye væske det er i organicKidz™ flasken:

 1. Alle organicKidz™ flaske lokk er 2 oz/60ml målebeger. Lokket er designet som et målebegeret, den er markert ved 30 ml og 60 ml, slik at du enkelt skal kunne finne rett mengde vann og evt. melkepulver (to scoop med pulver og to lokk med vann – kan ikke bli enklere!)
 2. Alle våre Natural – enkelt lag flasker (120 ml og 200 ml) har en skala stemplet på siden av flasken
  –    Hvis du heller 2oz/60ml av varm eller kjølig væske i flasken, vil du føle varme eller kulde på 2oz/60ml linjen
  –    Skalaen stemplet på flasken kan også ses fra innsiden. Bare åpne flasken for å sjekke hvor mye væske som er i
 3. Du kan også bruke et vanlig målebeger til å måle inn og ut hvis ønskelig

 

Q: Lokket er løst – hva gjør jeg?

A: Hvis lokket er løst, legg den på høykant på et flatt underlag. Trykk forsiktig ned til du får ønsket passform. Trykker man for langt, bare snu lokket rundt og trykk ned igjen.

Q: Hva er forskjellen på Natural og Termos tåteflasker?

A: Det betyr i utgangspunktet ett lag av stål eller to lag. Hvis du har ett lag med stål kan du føle temperaturen på væsken utenpå tåteflasken. Hvis du har to lag med stål, kan du ikke føle temperaturen på væsken – den fungerer som en helt vanlig termos.

Smart, ikke sant?

Q: Tilbyr organicKidz™ en drikkekopp også?

A: Ja, selges separat og medfølger i vårt Baby Grows Up Kit. Alle våre flasker kan konverters til en drikkekopp når barnet er klar. Bare ta av flaskesmokken og erstatte den med en organicKidz ™ smokk for drikkekopp. Kjøpes separat i nettbutikken. Barnet ditt vil fortsatt bruke den samme flasken de gjorde som baby, så overgangen til en drikkekopp vil bli enklere.

Vårt mål er å gi deg en flaske som vil vokse med barnet ditt fra nyfødt til småbarn og utover!

Q: Kan alle organicKidz™ flasker bli til vannflasker?

A: Ja. Alle våre flasker konvertere til både tåteflaske, drikkekopp eller vannflaske ved å endre toppen. Fjern tuten og erstatte den med vårt flaskelokk, og flasken er klar til å brukes som en vannflaske i barnets matboks. Bruk gjerne våre termos flasker som en «go» flaske for din kaffe, te, melk eller annen drikke.

Q: Er alle organicKidz™ flaskene resirkulerbare og gjenbrukbare?

A: Ja, våre flasker er laget av rustfritt stål slik at de er 100% resirkulerbare. Siden de er laget av rustfritt stål, kan de brukes til andre barn og du vil ikke trenge å resirkulere de! Det vil si at vi også har gjenbrukbare produkter. Du kan bruke en flaske til alle dine barn.

Q. Hvordan vedlikeholde flaskene?